Betaalmogelijkheden

De betaalmogelijkheden van Do Care

Bij Do Care bieden wij u verschillende manieren om te kunnen betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vindt u een beknopte toelichting op alle betaalmogelijkheden. Heeft u vragen over een betaalmethode of wilt u op een andere manier betalen? Neem dan contact op met onze klantenservice. +31(0)512 84164.

 

iDeal

85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt inmiddels met iDeal. Wanneer u kiest voor iDeal wordt u direct naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Sisow. Zij verzorgingen de betalingen tussen verschillende banken. Deze beveiligde omgeving werkt zoals u gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, zullen wij het product aan u leveren.

Creditcard

Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / VisaCard). Dit is een betaalwijze waarmee u direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij u incasseerd. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider (Icepay). Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heeft u geen zorgen achteraf.

Vooruitbetaling per bank

Wilt u liever niet direct met iDeal betalen, maar even afwachten tot uw order bevestigd is en u de factuur hebt ontvangen? Dan is vooruitbetaling per bank een optie. Onder vermelding van uw ordernummer kun u de betaling aan ons voldoen zoals u gewend bent andere betalingen via internetbankieren te regelen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, zullen wij het door u bestelde product zo snel mogelijk aan u verzenden.

Afhalen in onze winkel

Naast het online bestellen en laten verzenden kunt u de producten ook bezichtigen en/of afhalen in onze winkel, in onze winkel kunt u naast contant afrekenen gebruik maken van een pin- of creditcardbetaling. Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
 

Kappersgroothandel Do Care
Groningerstraat 16
9231 CM Surhuisterveen
+31(0)512 841641
info@do-care.nl