Leveringen en levertijd

Leveringen en levertijd

Indien de producten op voorraad zijn zullen  de producten die u op een werkdag vóór 13.00 uur bestelt en direct betaalt, binnen één werkdag bij u thuisbezorgd. Bestelt u een product ’s avonds of in het weekend dan duurt het een werkdag langer voordat Do Care uw pakket kan verzenden. Alle bestellingen ontvangt u maximaal 3 werkdagen na bestelling. Mocht een bestelling een langere levertijd kennen dan nemen wij contact met u op. Heeft u zelf vragen over leveringen neem dan altijd contact op met de klantenservice op telefoonnummer +31(0)512 84164.
Besteld u voor het eerst telefonisch of via whatsapp vragen wij nieuwe klanten voor de eerste keer vooruit te betalen. Voor particuliere klanten geldt altijd vooruit betalen. 

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen EUR 7,25 inclusief BTW. Plaatst u een bestelling boven EUR 35,00 ex BTW dan ontvangt u deze gratis in huis! Uitzondering hier op zijn de verzendkosten van de meubelen. Voor aflevering daarvan brengen wij kosten in rekening, welke wij u vooraf doorgeven. De verzendkosten naar Belgie bedragen EUR 9,95 inclusief BTW.

Levering via DPD

Alle pakketten onder de 30 kg worden geleverd door DPD. DPD bezorgt op maandag t/m zaterdag en er wordt tweemaal geprobeerd het pakket bij u af te leveren. Als er beide keren niemand aanwezig is, vindt u een bericht in uw brievenbus en kan het pakket afgehaald worden bij een DPD locatie bij u in de buurt. 

Bestellen vanuit België?

Wilt u een product laten leveren in België? Dat kan. Graag versturen wij uw bestelling naar België. Voor verzendingen naar België wordt EUR 9,95 extra in rekening gebracht.