Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een recent overzicht van de vragen die het meest gesteld worden aan Do Care. U vindt achter elke vraag een duidelijk antwoord.. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op!

Hoe kan ik bestellen?
U kunt via onze webshop een bestelling plaatsen, daarnaast kunt u telefonisch een bestelling aan ons doorgeven .

Kan ik als particulier ook bestellen bij Do Care?
Ja, Do Care levert aan professionals maar ook aan particulieren.

Wat zijn de openingstijden?
Onze winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17.00 uur. Tijdens deze uren is onze klantenservice ook telefonisch te bereiken.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendbijdrage voor levering binnen Nederland is EUR 6,95 incl. BTW. Boven EUR 35,00 ex. BTW bestelling gratis. Voor verzendingen naar België word EUR 8.95 in rekening gebracht.

Bezorgt Do Care.nl ook in het buitenland?
Ja, we verzenden in de gehele Benelux, dagelijks worden onze producten in het binnen- en buitenland geleverd. Voor verzendingen naar België word EUR 8.95 extra in rekening gebracht.

Wat zijn de betalingsmethoden bij Do Care?
Via onze webshop kunt u door middel van vooraf overmaken, Paypal, een betaling via IDEAL of via creditcard een producten afrekenen. In onze winkel kunt u naast contant afrekenen gebruik maken van een pin- of creditcardbetaling.

Wat is de levertijd?
In de meeste gevallen worden producten die u op een werkdag vóór 13.00 uur bestelt en direct betaalt, binnen één werkdag bij u bezorgd op het opgegeven afleveradres. Wij houden u op de hoogte wanneer de levering plaats zal vinden. Bestelt u een product ’s avonds of in het weekend dan duurt het een werkdag langer voordat we uw pakket verzenden.

Kan mijn bestelling op een ander adres dan mijn woonadres worden bezorgd?
Wij verzenden uw pakket binnen Nederland naar het adres van uw keuze. U kunt tijdens het bestelproces aangeven als u het op een ander afleveradres wilt laten bezorgen.

Kan ik ook telefonisch bestellen?
Indien u liever telefonisch een bestelling wilt plaatsen, dan is dat geen probleem.
Wij zijn bereikbaar via telefoonnummers +31(0)512-841641. Ook kunt u nu uw bestelling naar ons Whatsappen via dit telefoonnumer: 0649932561
Besteld u voor het eerst kan het zijn dat wij u vragen vooruit te betalen.


Wat zijn de algemene voorwaarden?
Onze algemene voorwaarden kunt u via deze pagina inzien. Een exemplaar van de algemene voorwaarden kunt u in onze vestiging inzien en is tevens verkrijgbaar op verzoek.

Mijn vraag staat hier niet tussen wat nu?
U kunt altijd een vraag tot ons richten via de email, hiervoor kunt u de contactpagina gebruiken, daarnaast kunt u binnen de openingstijden ons telefonisch bereiken op +31(0)512-841641.